Tábor Raná 2023

Druhý srpnový týden jsme byli s kroužkem na letišti Aeroklubu Raná u Loun, kde se současně konalo Setkání modelářů s modeláři.

Začátek týdne nám počasím moc nepřál, neustále pršelo a foukalo. Ve středu, po krátkém ranním dešti ustál i vítr a konečně jsme vytáhli své stroje. Do té doby jsme pouze každý večer jezdili lodičkami po požární nádrži.

Kromě „obyčejného“ stavění modelů a poletování nás čekala soutěž s házedly, kde si naše mládež vedla dobře, tedy do rozbití modelů. Celou soutěž dolétali 2 kluci. Dospěláci si vedli o poznání lépe, tam dolétali všichni a padaly i „tisícovky“ (maximální počet bodů – pozn. redakce).

Dále kroužkové děti čekala soutěž ve střílení vzduchovkou, závody lodiček a poznávačka letadel a vrtulníků.

Poslední večer proběhlo vyhlášení výsledků a musíme poděkovat předsedovi našeho klubu Drahomírovi Faixovi za vedení dětí nejen každou neděli, ale také za celý týden na Rané.
Další velký dík patří našemu ekonomovi Vladimírovi Neubertovi, který nám celý pobyt v areálu Aeroklubu Raná zařídil, včetně zajištění stravování z restaurace pana Fůse v Rané.
Děkujeme chlapi, bez vás bychom se tu nesešli.
A panu Kotelenskému z Karmarmodel děkujeme za věnování hodnotných cen pro děti, serva je potěšila a mohou se pustit do stavby nových modelů.

Doufáme, že se zde za rok všichni zase ve zdraví sejdeme. Letu zdar!

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď